TARTÓ

2000, porcelán, 70x65x20 cm Az alkotás négy különálló darabból tevődik össze. A felső tartja össze az alsó három elemet, amely viszont a felsőt tartja meg. Külön a daraboknak nincs értelme.
MODULRENDSZER
Samottos kőporcelán, 2005, 23x23 cm egy modul. (Az első verzió 1993-ban készült) A rendszer tetszés szerint bővíthető, alakítható.
ZOOMORPH-ANTROPOMORPH
1999, samottos agyag

SAROK

1998, porcelán, 80x80x60 cm

PORCELÁN KÉPEK

STARTVONAL, TORZÓ, FEJJEL LEFELÉ

SZÉL, VILÁGNÉZET

SZTEREOTÍPIÁK

A sorozat sztereotípiákat sorakoztat fel. A sorozat kiindulópontját valós párbeszédek képezik, amelynek akaratlanul fültanúja voltam. A porcelán mint alapanyag és a kidolgozás ellenpontként szolgál az illusztrált közhelyek ironikus megjelenítéséhez.

BIOMORF STRUKTÚRA

2011-től kísérletezem rendszerek keletkeztetésével. Akkoriban lenyűgöztek a csak mikroszkóp alatt látható biológiai képződmények, mint a csont belső szerkezete, vagy a sebgyógyulás folyamata. Kíváncsi voltam, hogyan lehetne ebből kiindulva egy folyamatot generálni mesterségesen, amelynek egy szerkezet lesz az eredménye. Így kísérleteztem ki, a Biomorf sorozatot, amelynek egyik utolsó darabja a Nagyítás. A rendszereket szándékosan nem mintázom, a tudatosság elkerülése végett – már amennyire lehet. Véletlenszerűen, automatikusan kötök, függesztek majd ezután kerül rá az anyag, amely szintén alakítja a kompozíciót különböző kölcsönhatások után. Az eddigiek során porcelán és Imerys masszát használtam fel.

MIKROVILÁG

Mikroszkopikus élőlények nyomán